En mot-reaksjon til de tradisjonelle anbdustjenestene

 

Det er mange trefellere som er missfornøyde med de etablerte anbudstjenestene – og for mange fungerer det ikke spesielt bra. Trefellingsanbud.no er en motreaksjon til de etablerte aktørene og vi opererer på en annen måte. Vi tar også hensyn til leverandørene og bransjen. Vi har ingen krav om abonnementskostnader eller bindingstider. Faktisk så er tjenesten blant de rimeligste – og vi er derfor i stek vekst! Mange privatpersoner, eiendomsutvilklere, borettslag, sameier og bedrifter velger oss fordi vi er spesialister med kunnskap om bransjen. Alle leverandører som ønsker å levere tjenester gjennom Trefellings Anbud må forhåndsgodkjennes, og ikke alle bedrifter slipper gjennom nåløyet. Vi gjør dette for å kvalitetssikre leveransen til kunden, sikre fair konkurranse og opprettholde et høyt nivå av sikkerhet og kunnskap i bransjen. Det må stilles strenge krav til leverandørenes seriøsitet. Kun slik skapes positive kundeopplevelser, uten konflikter, og uten å sette sikkerheten på spill. Høy grad av seriøsitet og kundetilfredshet kommer kunde og leverandør til gode gjennom flere vellykkede oppdrag og sterkere markedsposisjon. 

Det er enkelt og faktisk helt gratis å registrere seg som leverandør hos oss. Når vi mottar din registrering går vi gjennom dine detaljer og vi vil raskt kunne se hvilke muligheter som eksisterer i ditt område. Fyllt ut skjema her på siden og bli med!

Vi ønsker at våre leverandører skal vokse og ta markedsandeler. Med oss på laget kan leverandøren fokusere på det som faktisk betyr noe, å skape gode kundeopplevelser og få felt flest mulig trær uten å gå på akkord med sikkerheten eller virksomhetens øknomi.

Er dere vår nye partnerbedrift?

Register din bedrift gratis her

Informasjon om virksomheten

Alle andre spørsmål vedrørende medlemskap må rettes skriftelig til bedrift@trefellingsanbud.no

Våre leverandører må tilfredsstille disse kriteriene

  • NVære forsikret for skade på eiendom.
  • NMøte til avtalt tid.
  • NUtføre oppdraget til avtalt pris.
  • NHa en positiv bedrifts historikk.
  • NIkke motta negative tilbakemeldinger fra våre kunder.