Spesialisten på Beskjæring

Få gratis tilbud på Beskjæring

Enklere blir det ikke. Vi formidler og du velger selv hvem du vil bruke enten du er privatperson, bedrift, borettslag eller sameie. Våre rimelige leverandører er:

  • NForsikret for skade på eiendom
  • NSeriøse og møter til avtalt tid
  • NUtfører oppgaven til avtalt pris
Vi dekker ditt område
Få best pris på Beskjæring

Send inn din oppgave her

Privatpersoner

Borettslag og sameie

Eiendomsutviklere

Bedriftskunder

Få tilbud på beskjæring av trær

Trenger du hjelp med å beskjære et eller flere trær har du kommet til riktig sted. Vi finner riktig leverandør til ditt oppdrag. Fyll inn skjemaet over og få gratis tilbud på din oppgave. Vi er spesialisten på anbud for trefellling og beskjæring. Enklere blir det ikke. Med oss er du sikker på å få et riktig tilbud, til riktig pris og som utføres av en seriøs aktør som møter til riktig sted til riktig tid. Dersom det er ønskelig kan våre leverandører ta hele jobben eller du kan velge å gjøre deler av jobben på forhånd eller å ta hele opprydningsjobben selv. 

Få gratis tilbud på Beskjæring - forestry 4272920 1920

Alle typer oppdrag er aktuelle

Vi finner en leverandør til deg enten oppdraget er lite eller stort. Det er fint om du definerer i oppgaven hvor mange trær som skal beskjæres og ca størrelse slik at vi kan finne riktig type kompetanse for ditt oppdrag. Det er normalt at veldig små oppdrag ofte prises per time pluss opprydding. Skal du beskjære flere trær eller at et større område skal klares for små trær er det normalt at man enten gjør en besiktelse eller får en mer detaljert redegjørelse av omfanget før tilbud skrives. 

Hvordan fungerer Trefellings Anbud

Hos oss er det ingen forpliktelser eller kostnader ved å motta tilbud fra potensielle leverandører. Vi formidler kun seriøse aktører som møter til avtalt tid, utfører oppgaven til avtalt pris og er forsikret for skade på din og andres eiendom. 

5

Du sender inn din oppgave.

5

Du mottar uforpliktende tilbud.

5

Du velger leverandør.

Enklere blir det ikke. Send inn din oppgave her!

Se hva våre
kunder mener

Her er noen av de siste erfaringene våre kunder har lagt igjen til våre leverandører som takk for et godt stykke utført arbeid. 

Lilli A.

Arbeid utført til riktig tid, avtalt pris og ordentlig utført.

Jørgen K.

Superhyggelig folk, god pris og sikkert utført! Kan ikke be om mer.

Tove H.

Beskjærte store hestekastanjer - kan trygt anbefales!

Din trygghet er vår høyeste prioritet

For å kunne levere oppdrag for Trefellingsanbud.no må leverandøren være forsikret, ha et skadefritt renome med positiv historikk og ikke motta negative tilbakemeldinger fra kundene. Hvert år volder useriøse aktører skade på personer og eiendeler for millioner av kroner. Derfor er et plettfritt renome og forsikring et absolutt minimumskrav for våre leverandører. Vi kjenner markedet for trefelling best og i motsetning til andre anbudstjenester på nett formidler vi utelukkende til leverandører vi har forhåndsgodkjent og som tilfredstiller våre strenge kriterier. LES MER OM TREFELLING OG SIKKERHET HER

Mer om Trefellings Anbud

Finn ut mer om dine muligheter

Sikkerhet

Din sikkerhet er den høyeste prioritet.

Kundeløfte

Finn ut hva vi gjør for deg som kunde.

Om oss

Les mer om Trefellings Anbud 

For leverandører

Siste informasjon til våre leverandører.

Vi formidler alle typer oppdrag

Privatpersoner

Borettslag og sameie

Eiendomsutviklere

Bedriftskunder