Spesialist på Trefelling i Trondheim

Få gratis tilbud på Trefelling i Trondheim

Enklere blir det ikke. Vi formidler og du velger selv hvem du vil bruke enten du er privatperson, bedrift, borettslag eller sameie. Våre rimelige leverandører er:

  • NForsikret for skade på eiendom
  • NSeriøse og møter til avtalt tid
  • NUtfører oppgaven til avtalt pris
Vi dekker ditt område
Trondheim og omegn

Send inn din oppgave her

Privatpersoner

Borettslag og sameie

Eiendomsutviklere

Bedriftskunder

Hvordan fungerer trefelling i Trondheim?

Det første du bør gjøre er å registrere jobben din her på Trefellings Anbud. Da får du et godt tilbud på din oppgave samtidig som du kan få råd og informasjon om hvilke lover og regler som gjelder i Trondheim for akkurat ditt tre. Slik kan du være sikker på at arbeidet utføres til riktig pris og av en forsikret og seriøs aktør som følger gjeldene lover og regler. Hvert år bøtelegger kommunen for tre som felles ulovlig. Hvis du sender inn ditt oppdrag her på Trefellings Anbud vil våre leverandører kunne hjelpe deg med å unngå nettopp slike situasjoner. De kan også hjelpe deg med alt fra beskjæring, stubbefresing, kvisting, rydding og bortkjøring.

Hvor kan jeg levere hageavfall, kvister og treverk i Trondheim?

Kommunen har en egen nettside hvor du kan finne liste og åpningstider på de ulike gjenbruksstasjonene i Trondheim. Listen finner du i linken under. Du kan definere i oppgaven om du ønsker å gjøre noe av opprydningen selv, hvis ikke tar leverandøren utgangspunkt i at de skal gjøre alt arbeidet med kvisting, rydding og bortkjøring. Ønsker du å beholde noe av treverket selv og omgjøre dette til brensel, bør du også informere om det i oppgaven. En del kunder tar ikke innover seg hvor stor jobb det faktisk er å gjøre alt dette arbeidet selv. Derfor velger de fleste å sette bort hele jobben inkludert fjerning av alt trevirke, kvister og annet avfall.

Gjenbruksstasjoner i Trondheim

Hvordan fungerer Trefellings Anbud

Hos oss er det ingen forpliktelser eller kostnader ved å motta tilbud fra potensielle leverandører. Vi formidler kun seriøse aktører som møter til avtalt tid, utfører oppgaven til avtalt pris og er forsikret for skade på din og andres eiendom. 

5

Du sender inn din oppgave.

5

Du mottar uforpliktende tilbud.

5

Du velger leverandør.

Enklere blir det ikke. Send inn din oppgave her!

Se hva våre
kunder mener

Her er noen av de siste erfaringene våre kunder har lagt igjen til våre leverandører som takk for et godt stykke utført arbeid. 

Lilli A.

Arbeid utført til riktig tid, avtalt pris og ordentlig utført.

Jørgen K.

Superhyggelig folk, god pris og sikkert utført! Kan ikke be om mer.

Tove H.

Beskjærte store hestekastanjer - kan trygt anbefales!

Hvordan beregnes pris på Trefelling?

Flinke leverandører vet at et tre ikke bare er et tre. Prisen du som kunde vil få være avhengig av kompleksitet, tidsforbruk, ekstra utstyr som eventuelt trengs og kundens egeninnsats. Hvor langt står treet unna eiendom? Går det kvister inn på høyspentledninger? Hvordan skal det ryddes opp? Kan kunden selv gjøre noe av jobben? Dette er noen av flere faktorer som kan påvirke prisen. Les mer om pris på trefelling

Din trygghet er vår høyeste prioritet

For å kunne levere oppdrag for Trefellingsanbud.no må leverandøren være forsikret, ha et skadefritt renome med positiv historikk og ikke motta negative tilbakemeldinger fra kundene. Hvert år volder useriøse aktører skade på personer og eiendeler for millioner av kroner. Derfor er et plettfritt renome og forsikring et absolutt minimumskrav for våre leverandører. Vi kjenner markedet for trefelling best og i motsetning til andre anbudstjenester på nett formidler vi utelukkende til leverandører vi har forhåndsgodkjent og som tilfredstiller våre strenge kriterier. LES MER OM TREFELLING OG SIKKERHET HER

Mer om Trefellings Anbud

Finn ut mer om dine muligheter

Sikkerhet

Din sikkerhet er den høyeste prioritet.

Kundeløfte

Finn ut hva vi gjør for deg som kunde.

Om oss

Les mer om Trefellings Anbud 

For leverandører

Siste informasjon til våre leverandører.

Vi formidler alle typer oppdrag

Privatpersoner

Borettslag og sameie

Eiendomsutviklere

Bedriftskunder