Spesialisten på Tomterydding

Få Gratis tilbud på Tomterydding

Enklere blir det ikke, send inn skjema på under et minutt. Våre rimelige leverandører er:

  • NForsikret for skade på eiendom
  • NSeriøse og punktlige
  • NUtfører jobben til fast avtalt pris
Vi dekker ditt område
Få riktig pris på Tomterydding

Send inn din oppgave her

For private

Borettslag og sameie

Eiendomsutviklere

Bedrifter

Få tilbud på Tomterydding og klargjøring 

Vi hjelper eiendomsutviklere, entreprenører, privatpersoner, boretslag og sameier over hele landet med Tomterydding og klargjøring før byggeprosjekter og andre ryddeoppdrag. Vi finner riktig leverandør til ditt oppdrag. Fyll inn skjemaet over og få gratis tilbud på din oppgave. Vi er spesialisten på anbud for trefellling og tomterydding. Enklere blir det ikke. Med oss er du sikker på å få et riktig tilbud, til riktig pris og som utføres av en seriøs aktør som møter til riktig sted til riktig tid. Våre leverandører er fleksible, kan ta hele jobben eller du kan velge å gjøre deler av jobben på forhånd eller å ta noe av opprydningsjobben selv.

Tomterydding

Alle typer oppdrag er aktuelle

Vi finner en leverandør til deg i ditt område enten oppdraget er lite eller stort. I oppgaven kan du definere hvor stort området er og hvor mange trær eller type vekster som skal fjernes, slik at vi kan finne riktig type kompetanse for ditt oppdrag. Når du har sendt inn oppgaven til oss er det normalt at at det gjøres en grundig befaring på stedet før endelig tilbud gis. Ved å legge ut jobben gjennom vårt nettverk av spesialister er du også sikret å motta tilbud fra seriøse aktører. Ut over å kunne gi dere et prisgunstig tilbud, vil våre fullforsikrede trefellere utføre jobben til avtalt tid og til avtalt pris.

Hvordan fungerer Trefellings Anbud

Hos oss er det ingen forpliktelser eller kostnader ved å motta tilbud fra potensielle leverandører. Vi formidler kun seriøse aktører som møter til avtalt tid, utfører oppgaven til avtalt pris og er forsikret for skade på din og andres eiendom. 

5

Du sender inn din oppgave.

5

Du mottar uforpliktende tilbud.

5

Du velger leverandør.

Enklere blir det ikke. Send inn din oppgave her!

Se hva våre
kunder mener

Her er noen av de siste erfaringene våre kunder har lagt igjen til våre leverandører som takk for et godt stykke utført arbeid.

Lilli A.

Arbeid utført til riktig tid, avtalt pris og ordentlig utført.

Jørgen K.

Superhyggelig folk, god pris og sikkert utført! Kan ikke be om mer.

Tove H.

Beskjærte store hestekastanjer - kan trygt anbefales!

Din trygghet er vår høyeste prioritet

For å kunne levere oppdrag for Trefellingsanbud.no må leverandøren være forsikret, ha et skadefritt renome med positiv historikk og ikke motta negative tilbakemeldinger fra kundene. Hvert år volder useriøse aktører skade på personer og eiendeler for millioner av kroner. Derfor er et plettfritt renome og forsikring et absolutt minimumskrav for våre leverandører. Vi kjenner markedet for trefelling best og i motsetning til andre anbudstjenester på nett formidler vi utelukkende til leverandører vi har forhåndsgodkjent og som tilfredstiller våre strenge kriterier. LES MER OM TREFELLING OG SIKKERHET HER

Mer om Trefellings Anbud

Finn ut mer om dine muligheter

Sikkerhet

Din sikkerhet er vår høyeste prioritet.

Kundeløfte

Finn ut hva vi gjør for deg som kunde.

Om oss

Les mer om Trefellings Anbud 

For leverandører

Aktuell informasjon til våre leverandører.

Vi formidler alle typer oppdrag

For private

Borettslag og sameie

Eiendomsutviklere

Bedrifter