Spesialisten på Trefelling Anbud

Trefelling for borettslag og sameie

Enklere blir det ikke, send inn skjema på under et minutt. Våre rimelige leverandører er:

  • NForsikret for skade på eiendom
  • NSeriøse og punktlige
  • NUtfører jobben til fast avtalt pris
Vi dekker ditt område
Trefelling for borettslag og sameie

Send inn din oppgave her

For private

Borettslag og sameie

Eiendomsutviklere

Bedrifter

Våre trefellere tar sikkerhet og loverket på alvor

Trefellingsanbud har hjulpet mange borettslag og sameier med alt fra trepleie, trefelling, beskjæring og rydding av tilstøtende skogs og grøntområder. Våre trefellere tar sikkerhet, HMS, lover og forsikring på det største alvor. Fokus på sikkerhet gir trygghet i alle ledd, også for deg som sitter i styret. Trefeller-yrket er Norges farligste yrke, ikke uten grunn. Borettslag og sameier har et spesielt ansvar til å tenke sikkerhet for sine beboere og sørge for at den som utfører oppdraget er forsikret og har oversikt over gjeldene regler i ditt område. Derfor skal du velge Trefellingsanbud.no – alle våre trefellere er forsikret, seriøse og utfører oppdraget til avtalt tid og sted. Registrer oppdraget ditt gratis og uforpliktende her

Alle typer oppdrag er aktuelle

Våre trefellere er er spesialister på området og har alt tilgjengelig utstyr, kompetanse og arbeidskraft til å ta tak i selv de mest krevende jobbene, inkludert tomterydding. Våre løsninger er utformet slik at både erfarne og uerfarne styremedlemmer kan ta trygge og forutsigbare beslutninger.

Unngå unødvendig styrerisiko. Ved å bruke Trefellingsanbud.no oppnår du 3 viktige ting:

  • NSikre deg og styret mot konsekvensene av ulykker og reduser risiko for ansvar. Alle våre trefellfere er forsikret for skade, så slipper dere å bekymre dere for det.
  • NFå et dokumentasjonsgrunnlag. Ved å legge ut jobben på Trefellingsanbud så kan du bevise ovenfor styret og eierne at du har aktivt forsøkt å finne en aktør som tilfredsstiller kriteriene for pris, kvalitet og sikkerhet.
  • NUnngå unødvendige lovbrudd. Styret har ansvar for at kommunale bestemmelser og at dyrelivets fred overholdes. Med Trefellingsanbud i ryggen får dere tilgang til seriøse trefellere som kjenner de lokale forholdene og som tar hensyn.

Hvordan fungerer Trefellings Anbud

Hos oss er det ingen forpliktelser eller kostnader ved å motta tilbud fra potensielle leverandører. Vi formidler kun seriøse aktører som møter til avtalt tid, utfører oppgaven til avtalt pris og er forsikret for skade på din og andres eiendom. 

5

Du sender inn din oppgave.

5

Du mottar uforpliktende tilbud.

5

Du velger leverandør.

Enklere blir det ikke. Send inn din oppgave her!

Se hva våre
kunder mener

Her er noen av de siste erfaringene våre kunder har lagt igjen til våre leverandører som takk for et godt stykke utført arbeid.

Lilli A.

Arbeid utført til riktig tid, avtalt pris og ordentlig utført.

Jørgen K.

Superhyggelig folk, god pris og sikkert utført! Kan ikke be om mer.

Tove H.

Beskjærte store hestekastanjer - kan trygt anbefales!

Din trygghet er vår høyeste prioritet

For å kunne levere oppdrag for Trefellingsanbud.no må leverandøren være forsikret, ha et skadefritt renome med positiv historikk og ikke motta negative tilbakemeldinger fra kundene. Hvert år volder useriøse aktører skade på personer og eiendeler for millioner av kroner. Derfor er et plettfritt renome og forsikring et absolutt minimumskrav for våre leverandører. Vi kjenner markedet for trefelling best og i motsetning til andre anbudstjenester på nett formidler vi utelukkende til leverandører vi har forhåndsgodkjent og som tilfredstiller våre strenge kriterier. LES MER OM TREFELLING OG SIKKERHET HER

Mer om Trefellings Anbud

Finn ut mer om dine muligheter

Sikkerhet

Din sikkerhet er vår høyeste prioritet.

Kundeløfte

Finn ut hva vi gjør for deg som kunde.

Om oss

Les mer om Trefellings Anbud 

For leverandører

Aktuell informasjon til våre leverandører.

Vi formidler alle typer oppdrag

For private

Borettslag og sameie

Eiendomsutviklere

Bedrifter