Spesialisten på Trefelling

Få gratis tilbud på Trefelling

Enklere blir det ikke, send inn skjema på under et minutt. Våre rimelige leverandører er:

  • NForsikret for skade på eiendom
  • NSeriøse og punktlige
  • NUtfører jobben til fast avtalt pris
Vi dekker ditt område
Få best pris på Trefelling

Send inn din oppgave her

For private

Borettslag og sameie

Eiendomsutviklere

Bedrifter

Få tilbud på Trefelling nær deg

Vi er spesialist på anbud for Trefelling og vi finner riktig leverandør til ditt oppdrag. Enklere blir det ikke. Fyll inn skjemaet over og få gratis tilbud på din oppgave.  Med oss er du sikker på å få et godt tilbud, til riktig pris og som utføres av en seriøs aktør, som møter til riktig sted til riktig tid og som utfører arbeidet til en avtalt fastsatt pris. Trefeller kan ta hele jobben inkludert opprydding, eller du kan ta hele eller deler av opprydningsjobben selv. Du kan også be om stammen skal deles opp i passende lengder slik at treverket kan omgjøres til brensel. Høye strøm og vedpriser har gjort slik omgjøring stadig mer aktuelt.

Trefelling Asker

Alle typer oppdrag er aktuelle

Vi finner en leverandør til deg enten oppdraget er lite eller stort. Det er fint om du definerer i oppgaven hvor mange trær som skal felles og ca størrelse slik at vi kan finne riktig type kompetanse for ditt oppdrag. Står noe av dette i nærheten av hus eller luft-ledninger er dette også nyttig informasjon å formidle i oppgaven. Før tilbud kan gis vil Trefeller normalt gjennomføre en befaring for å kunne gi deg en helt konkret pris på jobben. Noen jobber kan prises til fastpris basert på kompleksiteten, eller per time pluss opprydding dersom oppdraget er lite. Våre trefellere kan også hjelpe deg med beskjæring og stubbefresing. Har du andre spørsmål, som lokale lover og regler kan du nevne dette for Trefeller når de tar kontakt.

Hvordan fungerer Trefellings Anbud

Hos oss er det ingen forpliktelser eller kostnader ved å motta tilbud fra potensielle leverandører. Vi formidler kun seriøse aktører som møter til avtalt tid, utfører oppgaven til avtalt pris og er forsikret for skade på din og andres eiendom. 

5

Du sender inn din oppgave.

5

Du mottar uforpliktende tilbud.

5

Du velger leverandør.

Enklere blir det ikke. Send inn din oppgave her!

Se hva våre
kunder mener

Her er noen av de siste erfaringene våre kunder har lagt igjen til våre leverandører som takk for et godt stykke utført arbeid.

Lilli A.

Arbeid utført til riktig tid, avtalt pris og ordentlig utført.

Jørgen K.

Superhyggelig folk, god pris og sikkert utført! Kan ikke be om mer.

Tove H.

Beskjærte store hestekastanjer - kan trygt anbefales!

Hvordan beregnes pris på Trefelling?

Flinke leverandører vet at et tre ikke bare er et tre. Prisen du som kunde vil få være avhengig av kompleksitet, tidsforbruk, ekstra utstyr som eventuelt trengs og kundens egeninnsats. Hvor langt står treet unna eiendom? Går det kvister inn på høyspentledninger? Hvordan skal det ryddes opp? Kan kunden selv gjøre noe av jobben? Dette er noen av flere faktorer som kan påvirke prisen. Les mer om pris på trefelling

Din trygghet er vår høyeste prioritet

For å kunne levere oppdrag for Trefellingsanbud.no må leverandøren være forsikret, ha et skadefritt renome med positiv historikk og ikke motta negative tilbakemeldinger fra kundene. Hvert år volder useriøse aktører skade på personer og eiendeler for millioner av kroner. Derfor er et plettfritt renome og forsikring et absolutt minimumskrav for våre leverandører. Vi kjenner markedet for trefelling best og i motsetning til andre anbudstjenester på nett formidler vi utelukkende til leverandører vi har forhåndsgodkjent og som tilfredstiller våre strenge kriterier. LES MER OM TREFELLING OG SIKKERHET HER

Mer om Trefellings Anbud

Finn ut mer om dine muligheter

Sikkerhet

Din sikkerhet er vår høyeste prioritet.

Kundeløfte

Finn ut hva vi gjør for deg som kunde.

Om oss

Les mer om Trefellings Anbud 

For leverandører

Aktuell informasjon til våre leverandører.

Vi formidler alle typer oppdrag

For private

Borettslag og sameie

Eiendomsutviklere

Bedrifter