Spesialisten på Trefelling Anbud

Trefelling og sikkerhet

Enklere blir det ikke. Vi formidler og du velger selv hvem du vil bruke enten du er privatperson, bedrift, borettslag eller sameie. Våre rimelige leverandører er:

  • NForsikret for skade på eiendom
  • NSeriøse og møter til avtalt tid
  • NUtfører oppgaven til avtalt pris
Vi dekker ditt område

Send inn din oppgave her

Privatpersoner

Borettslag og sameie

Eiendomsutviklere

Bedriftskunder

Kan man sette en pris på sikkerheten?

Din sikkerhet er vår høyeste prioritet. En seriøs trefeller vil sørge for at din sikkerhet er ivaretatt. Uansvarlige aktører vil ta en høy risiko – på din regning. Derfor har vi nulltoleranse for bruk av svart arbeidskraft og personell som ikke er tilstrekkelig lært opp i faget. Gode sikkerhetsrutiner, bruk av nødvendige sikkerhetsutstyr og gyldig forsikring er et minimumskrav for våre leverandører. Derfor skal du heller ikke benytte ufaglært arbeidskraft som du kan møte andre steder. Dessverre ser vi også at de etablerte anbudstjenestene henger etter og ikke stiller like strenge krav. Vi er en mot-reaksjon til de etablerte formidlingstjeneste og har som frittstående anbudstjeneste ikke profitt som primærformål. Din sikkerhet vil alltid være vår høyeste prioritet.

Trefelling og sikkerhet - 16183
Unngå skade på din og naboens eiendom

En profesjonell trefeller vil gjøre en grundig risikovurdering. Ofte gjøres dette ved en befaring eller før og underveis arbeidet utføres. Alle leverandører som er tilknyttet oss er forsikret på skade på din og andres eiendom.

Unngå skade på offentlig eiendom

Offentlig eiendom kan også skades under arbeid, dette gjelder spesielt viktig infrastruktur som vei og strømnett. En profesjonell trefeller er forsikret og vet hva som skal gjøres for å unngå slike situasjoner.

Strømbrudd og skade på høyspentledninger

Hvert år skades stømnettet av trær som enten vokser inn i høyspentledninger eller felles over strømnettet med påfølgende strømbrudd og erstatningsansvar. Velg derfor en seriøs trefeller med forsikring. Fell treet i tide før det skaper potensielle problemer for strømnettet. Ikke vent med å felle treet, det kan bli dyrt.

Unngå erstatningsansvar og kostbare materielle skader

Det kan fort bli dyrt å bruke en useriøs aktør. Er uhellet ute kan du i verste fall risikere å selv måtte ta regningen for reperasjoner. Du kan også få erstatningsansvaret ovenfor tredjepart. Det er ikke greit at en leverandør tar seg til rette og tar en slik risiko på din regning. Derfor skal du bruke en profesjonell trefeller som kan utføre oppdraget på en sikker og kontrollert måte. Det er en sammenheng mellom pris og kvalitet og trefelling er intet unntak. Useriøse aktører underbyr ofte seriøse aktører rett under markedspris og tar en høyere gevinst til seg selv. De har ikke forsikring, kutter i sikkerhetsrutiner for å spare tid og matrialer, sløyfer nødvendig støtte under oppdrag og har ofte en høy tilbøyelighet til bruk av sesongarbeidere – som igjen kan resultere i språkproblemer og missforståelser med de følger det kan medbringe. BESTILL EN TRYGG OG GRATIS BEFARING HER

Trefeller er Norges farligste yrke

En trefeller tar hver dag en stor risiko for at du som kunde skal få utført jobben på en effektiv og kostnadseffektiv måte. Yrket setter meget høye krav til kompetanse, sikkerhet og rutiner. Hvert tre er unikt og ingen kan med sikkerhet vite 100% hvordan et tre kommer til å reagere. Det er høy risiko for trefeller. Hvert år skjer det alvorlige ulykker som kunne ha vært unngått ved bruk av en profesjonell trefeller. Derfor skal du bruke en seriøs aktør som kan utføre oppdraget på en sikker og kontrollert måte. Trefelling er ikke bare risikabelt for den som skal utføre arbeidet. Trefelling setter også krav til oppfølging av deg som kunde for å kunne garantere deg og din families sikkerhet. Derfor er klar og tydelig kommunikasjon viktig. Hold god avstand når trefelleren jobber og barn skal ikke være i området hvor arbeid utføres. Følg trefellerens instrukser til punkt og prikke.

Vær med og hindre skade på liv og helse

I ytterste konsekvens kan det stå om liv og helse. Derfor skal du holde god avstand til den eller de som utfører arbeidet. En profesjonell trefeller vil normalt gå gjennom sikkerhetsrutiner før arbeidet starter. Barn skal holdes borte fra hele området i mens arbeid pågår. Å beskue en trefeller i arbeid kan være underholdene, men vær så snill og hold god avstand.

Forstyrr ikke dyrelivet og respekter verning

En profesjonell trefeller vil gjøre en grundig vurdering før jobben utføres. Felling av trær som ikke skulle ha vært felt kan desverre få konsekvenser. Feller du treet selv eller bruker en useriøs aktør kan man bli anmeldt for å ha felt et vernet tre eller for å ha forstyrret naturlivet. Å bruke en seriøs aktør er enkelt og rimelig for deg, så slipper du å bekymre deg for ueheldige konsekvenser.

Konsekvenser av bruk av svart arbeidskraft

I motsetning til arbeid som utføres innenfor husets fire vegger er sjanen høyere for at svart utearbeid oppdages av nyskjerrige naboer eller tilfeldig forbipasserende. Vi har nulltolereanse for svart arbeidskraft. Bruk av svart arbeidskrav vil føre til umiddelbar utestengelse fra Trefellingsanbud.no for den aktuelle trefeller.

Trefelling og sikkerhet - Trefellig Oslo

Vær trygg og velg en profesjonell trefeller

En profesjonell trefeller vil alltid gå gjennom viktige sikkerhetspunkter og en klar risikovurdering før et tre felles. Ofte gjøres dette ved en befaring. Hvis det er noe som bør bemerkes vil du få beskjed om dette på befaring eller før et tre felles. Du kan også spørre trefelleren derson du er usikker. Men husk at et mann med motorsag er ikke en trefeller. Å bruke Trefellingsanbud.no er din garanti for at arbeidet utføres på en trygg måte, til en hyggelig pris og at leverandøren er forsikret for skade på din og annen eindom. BEFARING BESTILLER DU HER

Hvordan fungerer Trefellings Anbud

Hos oss er det ingen forpliktelser eller kostnader ved å motta tilbud fra potensielle leverandører. Vi formidler kun seriøse aktører som møter til avtalt tid, utfører oppgaven til avtalt pris og er forsikret for skade på din og andres eiendom. 

5

Du sender inn din oppgave.

5

Du mottar uforpliktende tilbud.

5

Du velger leverandør.

Enklere blir det ikke. Send inn din oppgave her!

Se hva våre
kunder mener

Her er noen av de siste erfaringene våre kunder har lagt igjen til våre leverandører som takk for et godt stykke utført arbeid. 

Lilli A.

Arbeid utført til riktig tid, avtalt pris og ordentlig utført.

Jørgen K.

Superhyggelig folk, god pris og sikkert utført! Kan ikke be om mer.

Tove H.

Beskjærte store hestekastanjer - kan trygt anbefales!

Hvordan beregnes pris på Trefelling?

Flinke leverandører vet at et tre ikke bare er et tre. Prisen du som kunde vil få være avhengig av kompleksitet, tidsforbruk, ekstra utstyr som eventuelt trengs og kundens egeninnsats. Hvor langt står treet unna eiendom? Går det kvister inn på høyspentledninger? Hvordan skal det ryddes opp? Kan kunden selv gjøre noe av jobben? Dette er noen av flere faktorer som kan påvirke prisen. Les mer om pris på trefelling