Spesialisten på Trefelling Anbud

Trefelling og sikkerhet

Enklere blir det ikke, send inn skjema på under et minutt. Våre rimelige leverandører er:

  • NForsikret for skade på eiendom
  • NSeriøse og punktlige
  • NUtfører jobben til fast avtalt pris
Vi dekker ditt område

Send inn din oppgave her

For private

Borettslag og sameie

Eiendomsutviklere

Bedrifter

Din sikkerhet er vår høyeste prioritet

Våre seriøse trefeller sørger for at din sikkerhet er ivaretatt. Andre uansvarlige aktører vil kunne ta en høy risiko på din regning, og utsette liv, helse og eiendom for unødvendig fare. Vi har nulltoleranse for bruk av svart arbeidskraft og personell som ikke er tilstrekkelig lært opp i faget. Gode sikkerhetsrutiner, bruk av nødvendige sikkerhetsutstyr og gyldig forsikring er et minimumskrav for våre leverandører. Derfor skal du heller ikke benytte ufaglært arbeidskraft som du kan møte andre steder. Dessverre ser vi også at de etablerte anbudstjenestene henger etter og ikke stiller like strenge krav. Vi er en mot-reaksjon til de etablerte formidlingstjeneste og har som frittstående anbudstjeneste ikke profitt som primærformål. For oss vi alltid din sikkerhet, og våre trefelleres sikkerhet, til enhver tid være den høyeste prioritet.

Trefelling og sikkerhet - 16183
Unngå skade på din og naboens eiendom

En profesjonell trefeller vil gjøre en grundig risikovurdering. Ofte gjøres dette ved en befaring eller når arbeidet skal utføres. Alle leverandører som er tilknyttet oss er forsikret på skade på din og andres eiendom.

Unngå skade på offentlig eiendom

Offentlig eiendom kan også skades under arbeid, dette gjelder spesielt viktig infrastruktur som vei og strømnett. En profesjonell trefeller er forsikret og vet hva som skal gjøres for å unngå slike situasjoner.

Strømbrudd og skade på høyspentledninger

Hvert år skades stømnettet av trær som enten vokser inn i høyspentledninger eller felles over strømnettet med påfølgende strømbrudd og erstatningsansvar. Velg derfor en seriøs trefeller med forsikring. Fell treet i tide før det skaper potensielle problemer for strømnettet. Ikke vent med å felle treet.

Unngå erstatningsansvar og kostbare materielle skader

Du skal ikke forsøke å gjøre trefelling selv. Det kan også fort bli farlig og dyrt å benytte en useriøs eller ufaglært aktør. Er uhellet ute kan du i verste fall risikere å måtte ta regningen for reperasjoner og skader selv. Du kan også få erstatningsansvaret ovenfor tredjepart. Derfor skal du bruke en profesjonell trefeller som kan utføre oppdraget på en sikker og kontrollert måte. Det er ofte en sammenheng mellom pris og kvalitet og trefelling er intet unntak. Useriøse aktører underbyr ofte seriøse aktører rett under markedspris og tar en høyere gevinst til seg selv. De har ikke forsikring, kutter i sikkerhetsrutiner for å spare tid og matrialer, sløyfer nødvendig støtte under oppdrag og har ofte en høy tilbøyelighet til bruk av ukvalifiserte sesongarbeidere – som igjen kan resultere i språkproblemer, missforståelser og uhell. BESTILL EN TRYGG OG GRATIS BEFARING HER

Trefeller er Norges farligste yrke

En trefeller tar hver dag en stor risiko for at du som kunde skal få utført jobben på en effektiv og kostnadseffektiv måte. Yrket setter meget høye krav til kompetanse, sikkerhet og rutiner. Hvert eneste tre er unikt og ingen kan med sikkerhet vite 100% hvordan et tre kommer til å reagere. Derfor er trefeller norges farligste yrke. Hvert år skjer det alvorlige ulykker som kunne ha vært unngått ved bruk av en profesjonell trefeller. De fleste ulykker skjer med privatpersoner, men også useriøse aktører er repersentert i ulykkesstatistikken. Derfor skal du bruke en seriøs aktør som kan utføre oppdraget på en sikker og kontrollert måte. Trefelling er ikke bare risikabelt for den som skal utføre arbeidet. Trefelling setter også krav til oppfølging av deg som kunde for å kunne garantere deg og din families sikkerhet. Derfor er klar og tydelig kommunikasjon viktig. Hold god avstand når trefelleren jobber og barn skal ikke være i området hvor arbeid utføres. Følg trefellerens instrukser til punkt og prikke.

Vær med og hindre skade på liv og helse

I ytterste konsekvens kan det stå om liv og helse. Derfor skal du holde god avstand til den eller de som utfører arbeidet. En profesjonell trefeller vil normalt gå gjennom sikkerhetsrutiner før arbeidet starter. Barn skal holdes borte fra hele området i mens arbeid pågår. Å beskue en trefeller i arbeid kan være underholdene, men vær så snill og hold god avstand.

Forstyrr ikke dyrelivet og respekter verning

En profesjonell trefeller vil gjøre en grundig vurdering før jobben utføres. Felling av trær, som ikke skulle ha vært felt, kan desverre få konsekvenser. Feller du treet selv eller bruker en useriøs aktør kan man bli anmeldt for å ha felt et vernet tre eller for å ha forstyrret dyrelivet. Registrer heller jobben hos oss. Det er både enkelt og rimelig for deg, så slipper du å bekymre deg for ueheldige konsekvenser.

Konsekvenser av bruk av svart arbeidskraft

I motsetning til arbeid som utføres innenfor husets fire vegger er sjanen mye høyere for at svart utearbeid oppdages av nyskjerrige naboer eller tilfeldig forbipasserende. Vi har nulltolereanse for bruk av svart arbeidskraft, noe som vil føre til umiddelbar utestengelse fra Trefellingsanbud.no for den aktuelle trefeller.

Trefelling og sikkerhet - Trefellig Oslo

Vær trygg og velg en profesjonell trefeller

En profesjonell trefeller vil alltid gå gjennom viktige sikkerhetspunkter og gjøre en klar risikovurdering før et tre felles. Ofte gjøres dette ved en befaring eller når jobben skal utføres. Hvis det er noe som bør bemerkes vil du få beskjed om dette på befaring eller før et tre felles. Du kan også spørre trefelleren derson du er usikker.  Å bruke Trefellingsanbud.no er din garanti for at arbeidet utføres på en trygg måte, til en hyggelig pris og at leverandøren er forsikret for skade på din og annen eindom. BEFARING BESTILLER DU HER

Hvordan fungerer Trefellings Anbud

Hos oss er det ingen forpliktelser eller kostnader ved å motta tilbud fra potensielle leverandører. Vi formidler kun seriøse aktører som møter til avtalt tid, utfører oppgaven til avtalt pris og er forsikret for skade på din og andres eiendom. 

5

Du sender inn din oppgave.

5

Du mottar uforpliktende tilbud.

5

Du velger leverandør.

Enklere blir det ikke. Send inn din oppgave her!

Se hva våre
kunder mener

Her er noen av de siste erfaringene våre kunder har lagt igjen til våre leverandører som takk for et godt stykke utført arbeid.

Lilli A.

Arbeid utført til riktig tid, avtalt pris og ordentlig utført.

Jørgen K.

Superhyggelig folk, god pris og sikkert utført! Kan ikke be om mer.

Tove H.

Beskjærte store hestekastanjer - kan trygt anbefales!

Hvordan beregnes pris på Trefelling?

Flinke leverandører vet at et tre ikke bare er et tre. Prisen du som kunde vil få være avhengig av kompleksitet, tidsforbruk, ekstra utstyr som eventuelt trengs og kundens egeninnsats. Hvor langt står treet unna eiendom? Går det kvister inn på høyspentledninger? Hvordan skal det ryddes opp? Kan kunden selv gjøre noe av jobben? Dette er noen av flere faktorer som kan påvirke prisen. Les mer om pris på trefelling