Spesialisten på Trefelling Pris

Trefelling Pris – få gratis tilbud her

Enklere blir det ikke. Vi formidler og du velger selv hvem du vil bruke enten du er privatperson, bedrift, borettslag eller sameie. Våre rimelige leverandører er:

  • NForsikret for skade på eiendom
  • NSeriøse og møter til avtalt tid
  • NUtfører oppgaven til avtalt pris
Vi dekker ditt område
Få best pris på Trefelling

Send inn din oppgave her

Hvordan beregnes pris på Trefelling?

Prisen som du som kunde må betale for å fjerne trær er bestemt av tiden og kompleksiteten av oppgaven. For ordinære og små oppdrag, som felleing av trær som ikke står i nærheten av høyspentledninger kan leverandøren gi en presis pris uten besiktigelse. I andre situasjoner kan leverandøren foreta en besiktigelse eller be om tillegsinformasjon for å kunne gi en konkret trefelling pris. For at våre leverandører skal kunne gi deg mest mulig presis pris er det viktig å kartlegge omfanget og kompleksiteten av oppgaven. Prisen kan også påvirkes av risikoen for den som skal utføre oppdraget. 

Trefelling Pris - få gratis tilbud her - Trefelling Drammen
Trefelling Pris - få gratis tilbud her - Motorsag

Hvordan kan du få best mulig trefelling pris?

Det første du bør gjøre er å registrere jobben din her på Trefellings Anbud. Da får du et godt tilbud på din oppgave slik at du kan være sikker på at arbeidet utføres til riktig pris og av en forsikret og seriøs aktør. Om du er opptatt av best mulig trefelling pris bør du sekundært vurdere om det er noe av arbeidet du kan gjøre selv, mer om dette under. Men før du begynner å telle på hundrelappene bør du sette deg inn i hva som skiller en profesjonell trefeller fra en mann med motorsag. Det tredje du kan gjøre er å se på mulighetene til å beholde noe av treverket selv, slik at det kan omgjøres til brensel. Mange velger imidlertid å få alt fjernet da jobben med å omgjøre treverket til brensel er en større oppgave enn mange ser for seg.

Hva kan du gjøre selv? 

Det som enkelte kunder kan gjøre selv er kapping og eventuelt bortkjøring av avvfall. Husk at enkelte gjenbruksstasjoner kan ha gebyrer for deponering av visse typer anfall. Før du påtar deg slikt ansvar selv kan det være lurt å sjekke ut prisene på din lokale gjenbruksstasjon og sett deg inn i sikkerheten. Ofte feilbedømmer folk hvor mye tid og arbeid som kan gå med til å kappe, rydde og kjøre bort avfallet. Har du ikke tillhenger blir det fort dyrt å leie utstyr og ordne alt selv. Har du tillhenger, tillhengerfeste, motorsag, tid og lyst til å gjøre arbeidet så bør du opplyse om det når du sender inn oppgaven. Du bør da definere om du for eksempel ønsker å kappe og kjøre alt selv. REGISTRER DITT OPPDRAG HER

Trefelling Pris - få gratis tilbud her - beskjæring Oslo
Trefelling Pris - få gratis tilbud her - Trefellig Oslo

Hva bør du opplyse om i oppgaven?

Det viktigste å definer opp er antall trær, ca høyde og avstand til eiendom eller infrastruktur, slik som høyspentledninger eller offentlig vei. Men ikke gjør det for komplisert. Våre leverandører har lang erfaring med å gi gode og presise tilbud, så er det noe de lurer på kan de altids ringe deg opp, sende en epost eller komme på befaring før endelig tilbud gis. Dersom du er usikker på lokale regler eller noe annet kan du spørre om dette når du sender inn oppgaven eller ta kontakt med en av leverandørene som sender deg tilbud. 

Hvordan fungerer Trefellings Anbud

Hos oss er det ingen forpliktelser eller kostnader ved å motta tilbud fra potensielle leverandører. Vi formidler kun seriøse aktører som møter til avtalt tid, utfører oppgaven til avtalt pris og er forsikret for skade på din og andres eiendom. 

5

Du sender inn din oppgave.

5

Du mottar uforpliktende tilbud.

5

Du velger leverandør.

Enklere blir det ikke. Send inn din oppgave her!

Se hva våre
kunder mener

Her er noen av de siste erfaringene våre kunder har lagt igjen til våre leverandører som takk for et godt stykke utført arbeid. 

Lilli A.

Arbeid utført til riktig tid, avtalt pris og ordentlig utført.

Jørgen K.

Superhyggelig folk, god pris og sikkert utført! Kan ikke be om mer.

Tove H.

Beskjærte store hestekastanjer - kan trygt anbefales!

Din trygghet er vår høyeste prioritet

For å kunne levere oppdrag for Trefellingsanbud.no må leverandøren være forsikret, ha et skadefritt renome med positiv historikk og ikke motta negative tilbakemeldinger fra kundene. Hvert år volder useriøse aktører skade på personer og eiendeler for millioner av kroner. Derfor er et plettfritt renome og forsikring et absolutt minimumskrav for våre leverandører. Vi kjenner markedet for trefelling best og i motsetning til andre anbudstjenester på nett formidler vi utelukkende til leverandører vi har forhåndsgodkjent og som tilfredstiller våre strenge kriterier. LES MER OM TREFELLING OG SIKKERHET HER

Mer om Trefellings Anbud

Finn ut mer om dine muligheter

Sikkerhet

Din sikkerhet er den høyeste prioritet.

Kundeløfte

Finn ut hva vi gjør for deg som kunde.

Om oss

Les mer om Trefellings Anbud 

For leverandører

Siste informasjon til våre leverandører.

Vi formidler alle typer oppdrag

Privatpersoner

Borettslag og sameie

Eiendomsutviklere

Bedriftskunder