Pris spesialisten på Trefelling

Pris på Trefelling – få gratis tilbud her

Enklere blir det ikke, send inn skjema på under et minutt. Våre rimelige leverandører er:

  • NForsikret for skade på eiendom
  • NSeriøse og punktlige
  • NUtfører jobben til fast avtalt pris
Vi dekker ditt område
Få best pris på Trefelling

Send inn din oppgave her

For private

Borettslag og sameie

Eiendomsutviklere

Bedrifter

Hvordan beregnes pris på Trefelling?

Prisen påvirkes av tiden, kompleksiteten og risikoen under trefelling. Pris for ordinære og små oppdrag, som felleing av enkle trær som ikke står i nærheten av høyspentledninger eller annen infrastruktur kan trefeller gi en presis pris uten besiktigelse. I andre situasjoner kan leverandøren foreta en befaring eller be om tillegsinformasjon for å kunne gi en konkret pris. For at våre leverandører skal kunne gi deg mest mulig presis pris på trefelling er det viktig å gi en kort, men presis beskrivelse av oppgaven. Opplys gjerne om ting som kan påvrike prosessen, slik som luft-ledninger, avstand til hus og vei, type tre, omtrentlig høyde etc.

Pris på Trefelling - få gratis tilbud her - Trefelling Drammen
Pris på Trefelling - få gratis tilbud her - Motorsag

Hvordan kan du få best mulig pris på trefelling?

  1. Registrer jobben din her på Trefellings Anbud. Da får du et godt tilbud på din oppgave slik at du kan være sikker på at arbeidet utføres til riktig pris og av en forsikret og seriøs aktør.
  2. Gjør hele eller deler av oppryddingen selv. Gi beskjed i oppgaven!
  3. Få omgjør treverket til brensel. Opplys gjerne om hva du trenger hjelp med, feks kutting av stammen i riktige lengder.

Hva kan du gjøre selv? 

Du kan gjøre kapping, rydding og eventuelt bortkjøring av avvfall selv. Husk at enkelte gjenbruksstasjoner kan ha gebyrer for deponering av visse typer anfall. Før du påtar deg slikt ansvar, kan det være lurt å sjekke ut prisene på din lokale gjenbruksstasjon. Sett deg også inn i sikkerheten. Mange feilbedømmer hvor mye tid og arbeid som kan gå med til å kappe, rydde og kjøre bort avfallet. Har du ikke tillhenger blir det fort dyrt å leie utstyr og ordne alt selv. Har du tillhenger, tillhengerfeste, motorsag, tid og lyst til å gjøre hele eller deler av opprydningsarbeidet selv, så bør du opplyse om det når du sender inn oppgaven. REGISTRER DITT OPPDRAG HER

Pris på Trefelling - få gratis tilbud her - beskjæring Oslo
Pris på Trefelling - få gratis tilbud her - Trefellig Oslo

Hva bør du opplyse om i oppgaven?

Opplys om antall trær, ca høyde og avstand til eiendom eller infrastruktur, slik som høyspentledninger eller offentlig vei. Våre leverandører har lang erfaring med å gi gode og presise tilbud. Hvis det er det noe de lurer på vil de ringe deg opp, sende en epost eller komme på befaring. Dersom du er usikker på lokale regler eller har andre spørsmål, kan du legge til dette i oppgaven eller ta dette opp med trefeller når dere har opprettet kontakt.

Hvordan fungerer Trefellings Anbud

Hos oss er det ingen forpliktelser eller kostnader ved å motta tilbud fra potensielle leverandører. Vi formidler kun seriøse aktører som møter til avtalt tid, utfører oppgaven til avtalt pris og er forsikret for skade på din og andres eiendom. 

5

Du sender inn din oppgave.

5

Du mottar uforpliktende tilbud.

5

Du velger leverandør.

Enklere blir det ikke. Send inn din oppgave her!

Se hva våre
kunder mener

Her er noen av de siste erfaringene våre kunder har lagt igjen til våre leverandører som takk for et godt stykke utført arbeid.

Lilli A.

Arbeid utført til riktig tid, avtalt pris og ordentlig utført.

Jørgen K.

Superhyggelig folk, god pris og sikkert utført! Kan ikke be om mer.

Tove H.

Beskjærte store hestekastanjer - kan trygt anbefales!

Din trygghet er vår høyeste prioritet

For å kunne levere oppdrag for Trefellingsanbud.no må leverandøren være forsikret, ha et skadefritt renome med positiv historikk og ikke motta negative tilbakemeldinger fra kundene. Hvert år volder useriøse aktører skade på personer og eiendeler for millioner av kroner. Derfor er et plettfritt renome og forsikring et absolutt minimumskrav for våre leverandører. Vi kjenner markedet for trefelling best og i motsetning til andre anbudstjenester på nett formidler vi utelukkende til leverandører vi har forhåndsgodkjent og som tilfredstiller våre strenge kriterier. LES MER OM TREFELLING OG SIKKERHET HER

Mer om Trefellings Anbud

Finn ut mer om dine muligheter

Sikkerhet

Din sikkerhet er vår høyeste prioritet.

Kundeløfte

Finn ut hva vi gjør for deg som kunde.

Om oss

Les mer om Trefellings Anbud 

For leverandører

Aktuell informasjon til våre leverandører.

Vi formidler alle typer oppdrag

For private

Borettslag og sameie

Eiendomsutviklere

Bedrifter